develop own website

Voorjaarswedstrijd 2020

 Ook wij ontkwamen er niet aan. Helaas heeft de voorjaarsmarathon van 26 april niet door kunnen gaan i.v.m. het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.
We hebben geen mogelijkheid om de wedstrijd dit jaar alsnog door te laten gaan. We hopen jullie volgend jaar weer te zien!

De wedstrijd bestaat uit een wegtraject met aansluitend een vaardigheid en 5 hindernissen in en om manege de Vierhoeven in Udenhout. Er staan ruime hindernissen die voor iedereen te rijden zijn. Iedereen mag meedoen; jong, oud, onervaren en ervaren pony's en paarden. Als het maar verantwoord is.
Verkennen is mogelijk op zaterdagmiddag en zondag ochtend (voor aanvang van de wedstrijd). De briefing is op zaterdagmiddag. Exacte tijden volgen.

Publiek is van harte welkom om te komen kijken. Toegang is gratis. 

Deelname kost € 20,- per aanspanning en voor leden van MV de Postkoets € 10,-. Inschrijven kan via mijnknhs.nl. Heb je geen startpas? Download dan hier het inschrijfformulier. 

Wanneer bekend zullen de startlijsten en uitslagen hier geplaatst worden.

Bezoekadres:
Sportlaan 15c te Udenhout

Meer informatie:
Jack van de Pas - 0615271192 - info@jackvandepas.nl

Mobirise

SWM Tilburg

Na het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar wederom onze SWM in Tilburg. Vanwege Covid-19 wel in aangepaste vorm.

De wedstrijd in Moerenburg wordt vanwege het Coronavirus dit jaar aangepast georganiseerd. Waarschijnlijk wordt het een SWM zonder overnachtingsmogelijkheden en wordt de wedstrijd in twee weekenden verreden. Zo hebben menners dit jaar toch nog een kans om een SWM (in aangepaste vorm) te rijden.

Als het kan en/of mag van het RIVM, de regering, KNHS en Gemeente Tilburg zal op zondag 20 september de dressuur en vaardigheid worden verreden. Op 27 september de marathon door dezelfde deelnemers. Helaas het liefst met zo min mogelijk publiek en zo min mogelijk mensen tegelijk op het terrein.

Zie voor meer informatie het vraagprogramma op www.mijnknhs.nl

Ondanks alle onzekerheden, is het wel vast mogelijk om in te schrijven. Dit kan via Mijn KNHS. Het inschrijfgeld bedraagt €50,-. Hier kunnen we ondanks de beperkingen niets aan veranderen, om het een en ander toch te kunnen organiseren.

Meer informatie:
corinsweegers@menwedstrijd.nl

De startlijsten en uitslagen worden hier gepubliceerd wanneer bekend.

Publiceer uw website lokaal, via FTP of host op Amazon S3, Google Cloud, Github-pagina's. Beperk uw keuze niet tot slechts één mogelijk platform of serviceprovider.

Plaats de kant-en-klaar blocks op een pagina, bewerk de inhoud en publiceer - zonder technische voorkennis.

MV de Postkoets

Verenigingsnummer: 60450
KvK nummer: 40259532
Huishoudelijk reglement

Links

Voorjaarswedstrijd 2020
SWM Tilburg 2020
Wedstrijdkalender KNHS